Suures ühisväljaandes on alles kõik vanad lugejate lemmikud, ent lehes on ka küllalt uusi rubriike. Tagasituleku teeb toidukohtasid hindav rubriik Köögikomando.

„Ligi 60 lehekülje paksuse, sisuliselt uue lehe loomine on olnud toimetusele paras väljakutse, aga samas ka võimalus vaadata oma seniseid tegemisi värske pilguga. Seepärast usun, et oleme suutnud oma lugusid ja lehe ülesehitust teha senisest paremaks, ägedamaks ja põnevamaks,” sõnas Eesti Päevalehe tegevtoimetaja Mihkel Tamm. „Kõik senised LP armastatud rubriigid – Andrus Kivirähki kolumn, pikk intervjuu tuntud persooniga, tagasivaateline pildialbumi-rubriik, kodu-, moe-, toidu-, reisi-, tervise- ja autoküljed jäävad ühislehte alles,“ toonitab LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg. Lisaks toome igal nädalal leheveergudele lugusid dramaatilistest üleelamistest, paneme vastamisi vaidlema konservatiivi ja liberaali ning üle Eesti käib toidukohti arvustamas meie Köögikomando.

Uus leht saab värskenduse mitte ainult sisus, vaid ka väljanägemises. Eesti Päevalehe kujundusjuht Ivar Kuldver on teinud ühendlehele uue ja moodsa kujunduse, mis aitab mõlema väljaande tugevamatel külgedel esile tõusta. Nii lood inimestest kui ka klassikalised uudised saavad senisest rohkem ruumi juurde.

Ekspress Meedia teatas mais, et Laupäevaleht LP hakkab ilmuma reedeti, et jõuda nädalavahetuseti rohkemate inimeste lugemislauale. Esialgsete plaanide kohaselt kestab muudatus augusti lõpuni, ent suvise testperioodi tulemustest sõltuvalt võib lehtede koos ilmumine jätkuda ka edaspidi.