Portaal toetub oma andmestikus vabatahtlike infole, olles seega usalduväärsuselt võrreldav Wikipediaga. Andmeist selgub aga, et Eesti tõuseb oma 135 nakatunuga kõige haigemate riikide esikümne lõppu. Vastav suhtarv – haigusjuhtu miljoni elaniku kohta - on Eesti puhul 101,8. Tabelit juhib Itaalia, kus suhtarvuks on 349.9. Eestist nakatunumate maade seas on hulk eeskujulikke heaoluriike: Taani, Norra. Leiab ka Araabia rikkaid maid, nagu Bahrein ja Katar. Meist tahapoole jääb nii kolmanda maailma maid kui ka näiteks Soome (44), Läti (15,9) ja Venemaa (0,4).

Kas Eesti kõrge koht on tingitud asjaolust, et me testime väga agaralt või ikkagi sellest, et meil ongi viirus väga laialt levinud, pole võimalik numbreid vaadates kindla peale öelda, ent uskuda võib, et meie reageerimiskiirus on siin ikkagi oluline.

Maailma edetabelit koroonatestide tegemise tiheduse alal juhib Bahrein, kus on ametlikel andmetel tehtud miljoni elaniku kohta 4910 testi. Itaalias on vastav suhtarv 1005, aga näiteks Soomes pelk 130.

Eesti on siinkohal eeskujulik testija: terviseameti tänahommikuste andmete kohaselt oleme teinud 971 testi, mis on miljoni elaniku peale 731 testi. Selle suhtarvuga paigutume testimise suhtarvult maailmas umbes neljandale kohale: Bahreini, Lõuna-Korea, Hong-Kongi, Itaali taha ning Šveitsi ette.