Kui seni maksis Lennusadama muuseumi pilet üksikkülastajale 10 eurot ja koos hooajanäitusega oli pileti hind 14 eurot, siis alates homsest on täispileti hind 14 eurot ning sellega saab ühe päeva jooksul näha ja kogeda kõike, mida Eesti kõige populaarsemal muuseumil pakkuda on.

Lennusadamas näeb püsiväljapanekut, hooajanäitust ja Lennusadama angaaris toimuvaid
sündmusi, samuti jäämurdjat Suur Tõll ja teisi muuseumilaevu. Koos täispiletiga muutuvad ka sooduspileti ja perepileti hinnad – vastavalt 7 ja 28 eurot.

Müügile tuleb ka aastapilet

Müügile tuleb ka Meremuuseumi aastapilet, mis annab selle omanikule õiguse külastada Lennusadamat ja Paksu Margareeta näitusi aasta jooksul piiramatu arv kordi.

Igal soovijal on võimalik soetada isiklik Meremuuseumi aastapilet, mis annab kogu Lennusadama ja Paksu Margareeta muuseumi piiramatu külastusõiguse terveks aastaks.

Meremuuseumi aastapileti perele maksab 65 eurot, täispilet 35 eurot ja sooduspilet 20 eurot. Kuni 8-aastased lapsed pääsevad muuseumisse tasuta.

Aastapiletiga kaasnevad ka mitmed eripakkumised ja -soodustused, nagu näiteks ainult aastapileti omanikele mõeldud kuraatorekskursioonid uutel näitustel.

Uudisena on Lennusadama ja Meremuuseumi aastapileti hinna sees ka igapäevased avatud ekskursioonid Lennusadama angaaris ning nädalavahetustel "Ujub või upub" näituse kodune teadusteater.

Meremuuseum toob Tallinnasse Scotti ja Amundseni Lõunapooluse vallutamise loo

Igal aastal toob Meremuuseum Eesti inimesteni ühe maailma tippklassi välisnäituse ning lisaks loob ise näitusi nii Lennusadamas kui ka Paksus Margareetas. Kui 2014. aasta suurhitt oli Titanic, siis sel aastal avab muuseum 28. augustil Ameerika Loodusloo Muuseumi suurepärase väljapaneku "Võidujooks maailma lõppu" – Scotti ja Amundseni Lõunapooluse vallutamise lugu.

2016. aastal jõuavad Lennusadamasse merepääste näitus ja Rootsi Ajaloomuuseumi mastaapne viikingite näitus.

Meremuuseumis käis 2014. aastal kokku 403 400 külastajat.