Praegune kontoripind on Eesti Loto omanduses ning uue maja valmimisel on neil kavas see maha müüa.

Eesti Loto juhatuse esimees Heiki Kranich ütles, et uut kontorit oli vaja, sest muidu rikutakse rahvusvahelisi turvanõudeid.="http:>

"Hetkel asume elumaja esimesel korrusel, kus on raske tagada turvanõudeid, mis on kehtestatud vastavalt World Lotteries Assiciationi turvastandardile, mistõttu on Eesti Loto kolimist juba mitme aasta vältel plaanitud," ütles Kranich.

Nii pöörduti Riigi Kinnisvara AS-i poole sooviga leida uus kontoripind, mida viimasel pakkuda ei olnud. Soovitati pöörduda Arco Vara poole, mille pakutud variantidest tunnistati parimaks aadressile Hallivanamehe 4 ehitatav uus 9-korruseline kontorihoone.

Kranich rõhutas, et uue ärihoone nimi Eesti Loto Maja ei viita sellele, et Eesti Loto ehitab endale tervet uut maja. "Lepingu üheks oluliseks tingimuseks oli, et hoone kannab üürilepingu kehtivuse vältel Eesti Loto Maja nime. See kannab turunduslikku eesmärki ja selle eest me täiendavat tasu ei maksa," selgitas ta. Üürnikke tuleb hoonesse teisigi ja näiteks ühe 156-ruutmeetrise üüripinna pakutav hind on hetkel 12 eurot ruutmeetri kohta kuus.