Normeti sõnul seisneb tema töö telejuhina koristusaktsioonist ülemaailmse teleülekande korraldamises. Praegu on tal koos vabatahtlikega käsil teleülekande süsteemi ja platvormide väljamõtlemine.

"Kui tahta teha tervet maailma katvat teleülekannet, siis me ei räägi enam klassikalisest telekanalist," selgitas Normet. "Kas kasutame Youtube, Facebook või hoopis mingit kolmandat lahendust? Ja kuidas teha asi kanali omanikele huvipakkuvaks, mida täpsel vaatajatele pakkuda?" tõi ta välja küsimused, millele tema töö kõigepealt vastuse peab tooma.

Projektiga on Normet olnud siiski juba mõnda aega. "Vaheleduva eduga olen seda teinud juba paar kuud, aga jõulisemalt hakkasin tööle märtsi algusest, pärast Eesti Laulu," ütles ta Delfile.

Kellegagi tähtajatut töölepingut Normet esialgu sõlminud ei ole ja ettevevõtmised on projektipõhised. Lähitulevikus ennast pikemalt siduda Normetil plaanis pole. "Kui ma päris ausalt ütlen, siis mul ei ole mingit suuremat masterplaani," ütles ta Delfile tulevikukavatsustest rääkides.

Kuigi tuleval aastal Normet enam Eesti Laulu ei korralda, ei välista ta Rahvusringhäälinguga seotuks jäämist ka edaspidi. Normet lubab kindlasti lõpuni minna tänavuse Eurovisiooni lauluvõistlusega
ja ka Eesti Laulu uutele tegijatele üleandmine võib mõned kuud aega võtta. Normet jätab ukse lahti ka edaspidiseks koostööks ERR-iga. "Võib-olla tuleb uuest hooajast Rahvusringhäälingus mõni põnev saade - siis oleksin hea meelega nõus selle kallal töötama," märkis Normet.

Normeti kaasabil korraldatav Eestist alguse saanud Maailmakoristuspäev on projekti "Teeme Ära!" raames toimuv ülemaailmne koristusaktsioon. Üritus toimub 15. septembril üheaegselt 150 riigis.