Volikirjade ülendamise tseremooniale järgnenud vestluses arutasid Eesti suursaadik Andres Unga ja Lõuna-Korea president Lee Myung-bak kahepoolseid suhteid ning võimalusi nende tihendamiseks. President avaldas heameelt, et Eesti on nüüdsest Koreas ametlikult esindatud. Ühiselt leiti, et Eestil ja Lõuna-Koreal on head eelised mõlemale kasulikuks koostööks paljudes valdkondades. „Samuti tuleks suuremat tähelepanu pöörata kahepoolsete visiitide vahetamisele tulevikus,“ sõnas suursaadik Unga.

Suursaadik Unga rõhutas ka majandussidemete olulisust Lõuna-Koreaga. „Lõuna-Korea on suuruselt Euroopa Liidu kaheksas kaubanduspartner ning Euroopa Liit Lõuna-Koreale mahult teine ekspordipartner,“ lausus Unga. President Lee Myung-bak pidas oluliseks EL-Korea vahelise vabakaubanduslepingu allkirjastamist 6. oktoobril ja avaldas lootust, et see omakorda avaldab mõju ka Eesti ja Korea vahelisele kaubavahetusele.

Lõuna-Korea presidendile pakkusid huvi veel Eesti IT-alased lahendused, eriti e-valimiste teema.

Andres Unga sündis 29. aprillil 1966. aastal Viljandis. 1991. aastal lõpetas Unga Tallinna Tehnikaülikooli ja ka Eesti Diplomaatide Kooli. Pärast ülikooli lõpetamist asus Unga tööle välisministeeriumi protokolliosakonda ning töötas seal juhataja asetäitja, juhataja ja peadirektorina 1996. aastani. Aastatel 1996-2000 oli Unga Eesti suursaadik Rootsis ning seejärel töötas ta välisministeeriumi personaliosakonna peadirektorina. Aastatel 2003-2007 oli Andres Unga Eesti suursaadik Kreekas. Aastatel 2004-2007 oli ta Eesti mitteresideeriv suursaadik Küprosel ja aastatel 2003-2008 mitteresideeriv suursaadik Armeenias. Alates 2007. aastast on Unga Eesti suursaadik Hiinas. Alates 2008. aastast on ta ka Eesti mitteresideeriv suursaadik Vietnamis ning alates 2009. aastast Tais.

Suursaadik Andres Unga on abielus ja kahe lapse isa. Unga räägib inglise, vene ja rootsi keelt.