Politseiameti pressiesindaja Kadri Palta sõnul tuvastas ekspertiis Torgeri (28) veres kokaiini tarvitamise tunnuseid.

Keskkriminaalpolitsei direktor Andres Anvelt märkis juba vahetult pärast Torgeri vahistamist, et mees käitus imelikult ja tal oli silmaga nähtav narkojoove. Politsei võttis mehelt kohe vereproovi, mille vastus saabus reedel.

Torger tulistas Partsi pühapäeva õhtul Tallinnas Aatriumi sisustuskaubamaja parklas. Mehe ülekuulamistel on selgunud, et lask toimus juhuslikult. Torger põgenes kuriteopaigalt, kuid ta vahistati kaks tundi pärast tulistamist Mustamäe haigla naabrusesse jääva Audentese spordikooli lähistel.

Eesti Päevalehe andmeil võis Torger spordikooli juures oodata kaelast kergelt haavatud kohtunikku lootuses, et naine lastakse haiglast välja pärast esmaabi andmist. Pärast vahistamist näitas Torger politseile ette koha, kuhu ta oli visanud ebaseadusliku relva.

Haldusõigusrikkumiste arhiivist selgus, et kohtunik Partsi sõber Torger tabati 2000. aastal tuntud autovargale kuulunud Mercedes-Benzi roolis liikluseeskirja rikkumiselt.

Sõiduauto, millega Torger kiirust ületas ja ülekäigurada eiras, kuulub Aleksei Hanile, kes aasta tagasi oli väidetavalt Tallinna aktiivsemaid autovargaid, kelle tabamiseks kriminaalpolitsei kõvasti pingutas. Pärast abiellumist kadus Han politsei silmapiirilt ja elab väidetavalt Ukrainas.

Samuti on Torger tunnistanud, et tundis hästi Hispaanias narkoäri ajanud eestlast Andres Sumilit.