Reede hommikul tehti Savisaarele Ida-Tallinna keskhaiglas südame sondeerimise ravidiagnostiline protseduur, mis Raepressi teatel möödus tüsistusteta. Selgus, et Savisaare üks veresoon oli kriitiliselt – 90 protsenti – ahenenud, mistõttu antud südame piirkonda laiendati ja sonditi. Raepress lisas reedeses teates, et Savisaare ravi jätkub.

Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk ütles täna Delfile, et tema andmetel on Savisaar jätkuvalt haiglas arstide jälgimise all. "Hetkel ei oska öelda, millal ta võidakse välja lubada," lausus Pukk, kes kinnitas samuti, et Savisaarele tehtud protseduur möödus tüsistusteta ja arstid on rahul ka taastumisega.

Kaitsepolitseiamet esitas eelmisel teisipäeval Savisaarele kahtlustuse altkäemaksu võtmises, sel päeval otsiti Savisaare talukompleksi Hundisilmal koos kahtlusalusega läbi üle 12 tunni.

Tihe päev oli Savisaarele ka eelmine kolmapäev, mil ta sõitis hommikul Hundisilmalt Tallinna linnavalitsuse istungile, pärast mida andis ta lühikese pressikonverentsi. Peale selle käis Savisaar kapos ülekuulamisel, kus ta keeldus ütlusi andmast. Pärast seda sõidutas meer Siret Kotka riigikogu juurde, kust võttis peale Priit Toobali.

Varsti pärast seda kirjutati Savisaar infarktieelses seisundis haiglasse sisse.