Mandaatide jaotumist ei soovinud Savisaar ennustada.

"Minule ja Keskerakonnale on tähtis, et me saaksime küllalt palju toetavaid hääli," rääkis Savisaar. "Kõik Keskerakonna kandidaadid peaksid saama hea toetuse."

Savisaar usub, et nii mõnedki asjad on seekord valimistel teisiti kui eelmistel valimistel. "Võib-olla on küsimus Tarandis, kas ta võib ka seekord 100 000 häält kokku saada?" arutles Savisaar. "Seekord on valimiskord muutunud ja kõik kandideerivad oma nime all, eelmine kord ta vastandus kõikidele teistele. Seekord on tal palju järgijaid."

Savisaar meenutas, et tema juhitaval erakonnal jäi eelmistel valimistel vähe hääli kolmandast mandaadist puud. "Kolmandast kohast jäid eelmise korral mõned hääled puudu," meenutas ta. "Kas see oli 6 või 36 - mõlemad on täiesti minimaalne häälte hulk."

Palju seekord hääli tuleb ei rutanud Savisaar ennustama. "Ega neid ei tule vähem kui eelmisel korral. Usun häid tulemusi," kõneles ta. "Me oleme rahul igasuguse tulemusega, mida valijad meile pakuvad. Kui annavad kaks kohta, on see hea tulemus, kui kolm kohta on veel parem."