Keskerakonna esinumbrid Tallinnas Haaberstis, Põhja-Tallinnas ja Kristiines on Deniss Boroditš, Viktor Vassiljev, Vilja Savisaar-Toomast, Yana Toom ja Mihhail Korb. Ringkonnas läheb jaotamisele üheksa mandaati.

Kaheksa mandaadiga Mustamäel ja Nõmmel on esinumbrid Jüri Ratas, Merike Martinson, Rainer Vakra, Margarita Tšernogorova ja Igor Kravtšenko.

Harju- ja Raplamaal tuleb kevadel mängu 14 mandaati ja Keskerakonnast lähevad neid esinumbritena püüdma Mailis Reps, Aivar Riisalu, Vladimir Velmann, Värner Lootsmann ja Henrik Normann.

Kuue mandaadiga Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa kandideerivad Jaanus Karilaid, Kalle Laanet, Ants Vahtras, Piret Sarjas ja Jaanus Mägi.

Jaotatavate mandaatide arvult väikseimas ringkonnas Lääne-Virumaal on Keskerakonna esinumbriteks Peeter Võsa, Toomas Väinaste, Siret Kotka, Liis Tappo-Treial ja Andres Sõber.

Ida-Virumaal jaotatakse kaheksa mandaati ja seal on Keskerakonna eest väljas Lembit Kaljuvee, Mihhail Stalnuhhin, Valeri Korb, Eidar Efendijev ja Tiit Kuusmik.

Järva- ja Viljandimaa on erakonna esikolmikus Enn Eesmaa, Kersti Sarapuu ja Priit Toobal, Jõgeva- ja Tartumaal Marika Tuus, Arvo Sarapuu ja Margi Hein.

Tartu linnas kandideerivad Aadu Must, Vladimir Šokman ja Diana Klas.

Võru-, Valga- ja Põlvamaal on esinumbrid Heimar Lenk, Inara Kuigas, Tarmo Tamm ja Ester Tuiksoo ning Pärnumaal Kadri Simson, Avo Keel ja Kalle Song.

Ringkondade valimisnimekirju vaata siit.