"Hea kandidaat ongi Mailis Reps ja mitte ainult sellepärast, et ta on noor naine ja ema - need kõik on suured väärtused - aga samal ajal Repsi puhul on kõige tähtsam tema maailmavaade ja sellepärast Keskerakond teda toetabki, et ta seisab selle maailmavaate eest, mis on Keskerakonnale kõige tähtsam."

Millest rääkisite Siim Kallasega? "Meie jututeemad olid väga laiad alates Euroopas toimuvast, Brüsselist ja lõpetades meie haldusreformiga. Teemade ring oli lai ja seda rääkisime mitme tunni vältel. Arvan, et mõlemad jäid rahule," ütles Savisaar, ega maininud, kas juttu oli ka Siim Kallase võimalikust toetamisest presidendivalimistel.

"Minu jaoks kõige häirivamad on need nö parteiülesed kandidaadid, kes oma parteilise joone on lihtsalt maha salanud. See käib nii Kaljuranna kui Jõksi kohta, osa isamaalasi tahab teha Jõksist partei esimeest," ütles Savisaar.

Saatejuht küsib arvamust parvlaevade hanke kohta. "Palot üritatakse teha süüdlaseks. Aga Parts on see, kes raiub, et kõik on õige ja peabki nii olema. Noh, räägime Partsist selle asja juures. ma arvan et see on palju õigem kui Palost rääkida."

"Võitis sellest suurärimees Leedo, oma laevaärid kolis ta ümber Saksamaale ja tal läheb seal minu teada edukalt, nii et tema võitis. Aga kui vaatame Partsi, kes tahtis ka kolida, aga Brüsselisse, aga on tänase päevani Eestis. Tema ei võitnud."

Juttu tuli ka Savisaare kriminaalasjast.

"Ma juba mitu aastat kuulan seda juttu, et kohe-kohe antakse mind kohtu alla. Aga praegusel hetkel on see nii. Mulle näib, et asjad on millegi taha stoppama jäänud. Mina ei ole sellepärast muretsenud, sest mõnes mõttes ma olen juba hakanud kaotama lootust, et see süüdistus ükskord tuleb. Noh, kui ta tuleb, see on hea selles mõttes, et saab mingisuguse selguse sellesse asja. Viis aastat juba on kestnud see asi prokuratuuri ja kapo poolt, aga kui advokaadid omalt poolt tahtsid ka saada aega juurde materjalidega tutvumiseks, siis ei lubatud."