Tallinnast väljub neljapäeval plaanide kohaselt Rapla-Türi-Viljandi suunal 4, Narva suunal 1 ning Tartu suunal 2 reisi. Tallinnasse saabuvad Rapla-Türi-Viljandi suunalt 4 reisi, Narva suunalt 1 ning Tartu suunalt 2 reisi. Tartust planeeritakse 2 väljumist Tallinna ja 2 Valga suunal, Tartusse saabub 2 reisi nii Tallinna kui Valga suunalt, teatas Edelaraudtee.

Edelaraudtee kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnul teeb ettevõte endast kõik oleneva, et rongiliiklus 8. märtsil toimiks. "Suhtume haridustöötajate toetusstreiki mõistvalt. Samas on reisirongiliiklus seaduse järgi elutähtis teenus, mille toimivus tuleb tagada ka toetusstreigi ajal. Seetõttu planeerib Edelaraudtee käiku anda vähemalt 14 reisi, et võimaldada meie reisijatele ligipääs töö- ja elukohtadele,“ kommenteeris Kersti Gorstov.

Ettevõtte kommunikatsioonijuht toonitas, et kuna streigi täpsemad asjaolud selguvad ametühingute poolt alles vahetult enne streigi algust, siis võib 8. märtsiks planeeritud sõidugraafikus tulla ette muudatusi. „Palume reisijatelt mõistvat suhtumist,“ ütles Gorstov.

Täpsem info Edelaraudtee neljapäevase sõiduplaani koha on väljas ettevõtte kodulehel www.edel.ee, mille kaudu edastatakse ka operatiivselt infot võimalike muudatuste korral.

Infot väljuvate ja saabuvate reiside kohta annab ka infotelefon 1447. Edelaraudtee poolt teenindavate rongijaamade ja peatuspunktide põhist infot on veebis võimalik vaadata kujul edel.ee/peatuse nimi (nt edel.ee/tartu).