EBSi magistriprogrammid:

Ettevõtluse MBA viib kokku uued ettevõtlusega alustajad ja juba kogenud ettevõtjad, kes soovivad oma ettevõtte toodete ja teenuste lisandväärtust suurendada ning kasvuks uusi võimalusi leida. Selle õppekava magistrandid on enda äriideid Ajujahi võistluse TOP 10 hulgas arendanud. Õppekavas on oma koht Garage48 osalejana prototüübi kiirel loomisel ja erinevate ettevõtlusvaldkondade praktikute kogemuste analüüsil. Tihti tekivad uued ärimudelid just erinevate tegevusalade toodete ja teenuste seostamisel.

Täiesti uue ja eristuva õppekavana pakub EBS sügisest ingliskeelset äriinnovatsiooni MBA programmi „Business Innovation“. Äriinnovatsiooni õppeprogramm põhineb lean start-up metoodikal, mille käigus tegelevad rahvusvahelised ja eri taustaga tudengimeeskonnad reaalsete ärideede ja innovatsiooniprojektide arendamise ja juhtimisega mentorite ja coach’ide kaasabil. Programmi käigus arendavad tiimid enda või mõne ettevõtte poolt pakutud projekti, tehes läbi kõik innovatsiooniprotsessid tarbijavajaduste identifitseerimisest kuni elujõulise ja jätkusuutliku ärimudeli demonstreerimiseni.

Äriinnovatsioon MBA

Magistritasemel on laienenud valikmoodulite hulk: finantsjuhtimise kõrval saavad magistrandid nüüd valida ka personali juhtimise, konkurentsivõime arendamise ning inglisekeelsete kommunikatsiooni ja loomemajanduse vahel. EBSi koostööpartneriks loomemajanduse suunal on Creativity Lab — loova majanduse mõttekoda ja konsultatsioonigrupp.

Rahvusvahelise ärijuhtimise MBA on EBSi juhtimishariduse staažikas ja maineks kaubamärk ning MBA vilistlaste hulgas on väga mitmed Eesti tänased juhid. EBSi MBA eristub teistes ülikoolide programmidest paindliku õppekorralduse ja uudsete õppemetoodikate kasutamise (näiteks team teaching videotreeningud, intensiivne inglise ärikeele õpe, coaching- metoodikal õppetöö väikestes rühmades.) poolest. EBSi tunnustatud õppejõudude kõrval jagavad loengutes oma kogemusi praktikud.

Ekspordijuhtimine määrab Eesti avatud majanduse ja meie kõigi edukuse. Ekspordijuhtimise suunale, mida saavad valida nii Rahvusvahelise ärijuhtimise MA kui ka MBA tudengid, on oodatud nii väliskaubanduses kogenud ekspordijuhid kui ka magistrandid, kes näevad enda tulevikku ekspordijuhina. Alates sügisest saab MBA magistrand ekspordijuhtimise suuna kõrval uue spetsialiseerumissuunana EBSis õppida — ja seda ainsa ülikoolina Eestis- eestvedamist (leadership) ja organisatsiooni arendamist.​

Rahvusvaheline ärijuhtimine MA
Jaga
Kommentaarid