Majandusaasta aruanne puudutas MTÜ tegevust eelmisel aastal, kui Ausad Valimised korraldas sügisel poliitika õhtukooli pealkirjaga „Kuidas tehakse Eestis demokraatiat?“, mille eesmärgiks oli korraldajate sõnul
selgitada inimestele, kuidas võimustruktuurid ja massimeedia Eestis kokku kasvavad. Üritustel esinesid peamiselt erinevad Keskerakonnaga seotud inimesed.

MTÜ Ausad Valimised juhatusse kuuluvad Rein Ruutsoo ja keskerakondlane Siret Kotka. Kumbki ei vastanud meilidele, milles Delfi uuris eelmisel aastal saadud 10 000 euro päritolu. Kotka ei vastanud ka telefonile.

Esinemistasudeks maksis MTÜ eelmisel aastal 1 414 eurot, reklaami ja trükiste peale kulutas 6 906 eurot. Tööjõukulusid polnud. Peaaegu kogu saadud 10 000 eurot kulus eelmisel aastal ära.

Kevadel korraldas sama MTÜ Tallinna tänavatel suure välireklaami kampaania e-valimiste vastu. Ka selle kampaania rahastamise osas oli Kotka kidakeelne ja teatas vaid, et seda rahastati annetustest. Kui palju kampaania maksma läks ja kuidas kulud jaotusid, selgub tõenäoliselt alles aasta pärast, kui MTÜ Ausad Valimised peab esitama oma 2013. aasta majandusaruande.