Piret Reinson juhtis e-residentsuse projekti kommunikatsiooni. Reinson astus ametisse pärast mõningast EAS-i turundusjuhitööd, mida alustas 2016. aasta 1. juunil. Ta oli ametikohal tegev aasta ja neli kuud. Sel ajal töötas ta Eesti uue brändiga ning tuli koos meekonnaga lagedale "oksendava siili" logoga.

Seejärel asus ta tööle e-residentsuse projekti kommunikatsioonijuhina, kus oli tema viimane tööpäev 6. juulil käesoleval aastal.

Reinson korraldas esimesel kuul uues ametis ka Helsingis Nordic Business Forumil toimunud kurikuulsa õhtusöögi ärimees Richard Bransoniga, mis läks EAS-ile maksma ligikaudu 5400 eurot. Just sellele õhtusöögile järgnenud meediakajastuse tõttu sai Piret Reinson Delfi andmetel käskkirja, millega kehtestati talle ka tööl katseaeg.

Aasta alguses määratakse EAS-is, missugustele tegevustele eelarve ette on mõeldud ning vastavalt sellele organiseeritakse tegevusi. Piret Reinson kalli õhtusöögi korraldajana kirjutas kulud eelarves tegevustesse, mida ei olnud eelarves varem ette nähtud. Selle eest sai ta ka käskkirja.

EAS-i kommunikatsioonispetsialist Martin Altraja sõnul Reinsoni ei vallandatud. "Ta vallandatud ei ole, samas ta meie juures enam ei tööta ka, ta ise kirjutas lahkumisavalduse," sõnas Altraja.

E-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus ei soostunud Reinsoni lahkumist pikemalt kommenteerima. "Piret otsib uusi väljakutseid," sõnas Korjus.

Piret Reinsonit ei õnnestunud Delfi loo ilmumise hetkeks tabada.