“Idee on tõesti olemas ja mõtteid on mõlgutatud, kuid enne sügist on midagi täpsemalt võimatu paika panna. Kõik on veel liiga toores,” ütles Raido Rüütel SL Õhtulehele.

Praegu puuduvad suurt seiklust plaanivatel meestel veel täpne marsruut, suurem osa reisiks vajalikust rahast ja ka autod, millega maakerale tiir peale teha.

“Automees Rüütel ja Tiit Pruuli on seda asja ikka ajanud,” kinnitab Andres Raid. “Sõit saaks teoks kahel džiibil ja eks ma ise läheks ka kindlasti kaasa,” lisab ta. “Olen selleks isegi juba oma vanu ülemaailmseid tutvusi üles soojendanud.”

Samas usub ajakirjanik Raid, et ümbermaailmasõit (kui see üldse teoks saab) on väga raske. Seda võib võrrelda purjeka Lennuk reisiga, kuigi maismaal pole üksindus nii suur ja võimalused vahelduseks on avaramad.

Lisaks lihtsalt reisimisele plaanib Andres Raid juba pikast teekonnast telesarja filmimist, et seda osadena mõnel Eesti telekanalil rahvale näidata saaks. Mida täpselt jäädvustada, seda ta veel ei tea, pole ju marsruutki paigas.