Tallinnas Vabaduse väljakult nähtud ilutulestiku korraldas Pürocom OÜ. Kaheksa minuti pikkune saluut läks linnale maksma 15 000 eurot.

Loomulikult ei puudunud ürituselt ka riigihümni ühiskuulamine ja südaöine aastavahetuse ilutulestik.

Meeleoluka kontserdi järel pöördub mõned minutid enne südaööd uusaastatervitusega rahva poole president Kersti Kaljulaid. "Meil on väga hea meel, et presidendi aastalõpukõne otse rahva ees ja sellele järgnev hümni ühislaulmine on muutumas traditsiooniks," ütles Tallinna kesklinna vanem Svet.

Riigihümni ühislaulmiseks tuleb lavale Jakob Westholmi Gümnaasiumi segakoor Kevade. Südaööl algava ilutulestiku korraldas Pyrocom OÜ.

Enne üritust käis platsil üle pommikoer ning väljaku ümbrusse seati ka betoontõkked, et autodega Vabaduse väljakule ligi ei pääseks. Üritusele on oodata tuhandeid inimesi

"Aastavahetuspeo korraldajatena tajume suurt vastutust turvalisuse eest Vabaduse väljakul. Nagu varasematel aastatel, nii on ka tänavu piirkond tõkestatud sõidukitele, korda aitavad tagada politsei ja turvatöötajad. Peoalale ei pääse oma joogipudelite ja pürotehnikaga," selgitas Svet.