"Seekord luges kohtunik dokumendi ikka täies ulatuses läbi, mitte ainult lõpu," kommenteeris Põdder Savisaare protsessi lõpetamist tervislikel põhjustel. "Au kohtunikule!"

Põdderi sõnul on oluline, et seekord kaasati ka erinevad erialaarstid. Esmase ekspertiisi koostas patoloog, kes erialaselt töötab laipadega. Ka ekspertiis ise oli Põdderi sõnul tehtud lohakalt. "Kui sellises, niinimetatud sajandi protsessis, tehakse selline ülejala ekspertiis, siis mis juhtub tavalise inimesega?" küsis Põdder retooriliselt.

Põdderi sõnul oli kõik juba varem teada, kuid lisaks on vahepeal Savisaare tervis veelgi halvenenud. Seda nendib Põdderi sõnul ka ekspertiis. "Kohtuprotsess mõjutab ka tervet inimest, aga võite ise arvata, mida see teeb sellise seisundi puhul, nagu Savisaarel on," märkis Põdder.

Põdderi sõnul jääb Savisaar haiglasse päris pikaks ajaks. "Lihasööja bakter, jala amputeerimine, infarktid, kuuajaline narkoos - see ei saa ju mööduda jälgi jätmata," kirjeldas Põdder Savisaare seisundit.

Põdderi sõnul oleks Savisaare jaoks kõige olulisem saada alla fantoomvalu, see tähendab tunne, et valutab jalg, mida tal enam pole.