AS Tallinna Diagnostikakeskus esitas 29.09.2005 oma endiste juhatuse ja nõukogu liikmete vastu hagi, paludes neilt välja mõista 4 098 774 krooni kahju, mis oli diagnostikakeskusele väidetavalt tekitatud angiograafi omandamisega turuhinnast kõrgema hinnaga, teatas kostjate esindaja Terje Eipre.

Harju maakohtu 16. novembri 2007.a otsusega jäeti hagi täies ulatuses rahuldamata ning kohus mõistis diagnostikakeskuselt kostjate kasuks välja õigusabikulud.

AS Tallinna Diagnostikakeskus esitas Harju maakohtu otsusele apellatsioonkaebuse, milles nõudis otsuse tühistamist. Tallinna ringkonnakohtu eilse otsusega jäeti AS Tallinna Diagnostikakeskus apellatsioonkaebus rahuldamata ning jõusse Harju maakohtu otsus.

Kohus leidis, et diagnostikakeskuse endised juhid ja nõukogu liikmed pole oma hoolsuskohustust rikkunud ja hagejale kahju tekitanud.

Kostjad ja nende esindaja vandeadvokaat Terje Eipre pole hagi algusest peale tunnistanud. Ka ringkonnakohus nõustus Harju maakohtu otsusega, et diagnostikakeskus sai angiograafiga seotud projekti omandamisega hoopis kahjumi asemel ca 1,7 miljonit krooni kasumit. Viimast on ka hageja ise menetluse vältel kinnitanud

Kostjad ja nende esindaja leiavad, et hagi esitamisega lootis Tallinna diagnostikakeskus saada projektist veelgi suuremat kasumit, nõudes alusetult raha endiste juhatuse ja nõukogu liikmete käest.