Ladõnskaja sõnul olid viimased poolteist nädalat temale pingelised ja närvilised.

"Täna hommikul rääkisime Sveniga. Oleme ühe erakonna inimesed, ma pean temast ja tema valijatest lugu," kinnitas Ladõnskaja. "See ei ole mingi protest, mis oleks IRLi vastu."

Ladõnskaja sõnul oli tal probleem, kuidas seletada oma valijatele sellise olukorra kujunemist ja kuna ta ise ei osanud seda piisavalt hästi seletada, siis pöördus ta protestiga valimiskomisjoni poole, et komisjoni kujunenud olukorda selgitaks.

"Ma pean tunnistama, et hommikul arvasin, et numbrid jäävad samaks," ütles Ladõnskaja. "Ausalt öeldes lootsin selle peale, et tulemus on korrektne, et kuskilt ei tule enam midagi välja ja saaks tõestada, et valimiskomisjoni poolt tehtud töö on korrektne. Aga seitse muudatust on piisavalt suur number ja mind see ei rõõmustanud."

Ladõnskaja sõnul tuleb järgmisteks valimisteks täpsustada, mis asi on sodimine, mis on parandatud number ja mis ei ole. "Kas see kui pitsat jääb puudu, on valija või ametniku süü?" osutas Ladõnskaja puudustele. "Selliseid asju tuleb täpsustada."

Ladõnskaja sõnul ei vaja valijad mitte erakondade kampaaniat, vaid hoopis seda informatsiooni, kuidas hääletada nii, et hääl ka arvesse läheks.