"Muidugi ma usun, et mehed ja naised peaksid olema võrdsed ja neil peaksid olema võrdsed võimalused," ütles Turay täna.

Ta leidis samas, et seda teemat käsitletakse ebaausalt. Üks SDE naissoost liige selgitas talle, et põhjus, miks Eestis on nii suur palgalõhe, on et Eesti mehed surevad nii vara. "Kuna pensionid on Eestis nii madalad, peavad vanad inimesed tööl käima. Enamik neist on naised. Seetõttu on hiiglaslik palgalõhe," ütles Turay.

Turay ütles, et see naissoost SDE liige ei saaks seda kunagi ise avalikult välja öelda ja tema ei saa öelda, kes ta oli. "Kui SDE või kes iganes tahaks parandada naiste ja kõigi teiste olukorda selles riigis, siis peaksid nad võitlema pensionitõusu eest. See teeks olukorda paremaks, mitte meeste ja naiste vahel viha õhutamine," lausus Turay.

Teiseks peaksid sotsid Turay sõnul ütlema, et avalikus teenistuses tuleks palkasid tõsta. "Nende teemadega tuleks tegeleda, selle asemel, et hüüda "palgalõhe, palgalõhe"."

"Peamine probleem on, et nii paljud eesti mehed ebaõnnestuvad ja eesti naised on hädas, sest mehed ebaõnnestuvad," lisas Turay.

Ta kritiseeris samuti kvoodipõgenike vastuvõtmist. "Eesti peaks vastu võtma põgenikke, aga mitte kvoodisüsteemist. Eesti peaks vastu võtma vaid neid põgenikke, kes siiralt tahavad Eestisse tulla," ütles Turay.

Kui sead üles kvoodisüsteemi ja ei suuda kvooti täita, siis saabub olukord, kus sakslased võivad hakata Eestit survestama, et Eesti oma kvoodi täidaks. Kui oled kvoodisüsteemi põhimõttega nõus, siis võivad numbrid plahvatuslikult kasvada. Saksamaa võib öelda, et eelmisel aastal võtsite 500, sel aastal 4000, järgmisel aastal võtate 20 000. "Ja kui te seda ei tee, lõikame teilt raha ära," ütles Turay.

Ta ütles, et tema võimalik liitumine Keskerakonnaga sõltub sellest, kas ta usub, et Keskerakond ei saa Venemaalt raha. Ta nentis, et seda on raske kontrollida, nii et tema jaoks on see vaid usu küsimus.