2013. aastal, enne kohalikke valimisi, pandi Tallinnasse üles suur plakat selle kohta, et Nõmmel avatakse renoveeritud Hiiu staadion. Plakatil olid kolm Keskerakonna poliitikut. Savisaar oli Keskerakonna linnapeakandidaat, Sarapuu ja Mutli kandideerisid Nõmmel Keskerakonna nimekirjas.

Plakati tegija Raimond Kaljulaid sai eile kutse tulla kaitsepolitseisse. Talle öeldi, et teda tahetakse näha kahtlustatavana.

Täna kommentaare andes rääkis Kaljulaid kõigepealt pikalt teiste erakondade poliitikutest, kelle nägu on samuti erinevate reklaammaterjalide peale jõudnud.

Kuidas aga keskerakondlased reklaami peale said? "Olen käinud selles asjas varem ka kaitsepolitseis tunnistajana ülekuulamisel. Kui see uurimine on neil võtnud aega kolm aastat, siis kes enam täpselt mäletab, kelle mõte see oli. Ma olen nüüd püüdnud viimase 24 tunni jooksul meenutada, et kust see asi üldse alguse sai või kes nendel koosolekutel osales. Mina enam ei mäleta. Ma loodan, et äkki kusagil kalendrimärketes on kirjas," ütles Kaljulaid.

Kaitsepolitseis varasema ülekuulamise käigus uuriti temalt samu asju, et kuidas reklaam sündis, kes tegi plakati, kust mõte tuli jne.

See ei olnud tema sõnul poliitreklaam. See oli linna kampaania, mille maksjaks oli linn.