"Kõik lubadused, mis nõuavad täiendavat rahastamist, saavad kaetud kas muude kulude kärbetega või täiendava riigituluga," ütles Mikser. "Hirm, et planeeritakse kulutusi, millele ei kavatseta katet leida, on alusetu."

Mikser ei soovinud täpsustada, millised on konkreetsed kärpevõimalused.
Ta rääkis maksutuludest, mis on seni kokku korjamata ja viitas maksudele, millel ei ole majandust pärssivat mõju ja tõi näiteks tervistkahjustavate tegevuste maksustamise.

Mikser lubas, et sotsiaaldemokraadid toovad valitsusse naisministri.

Täna päevalehtedes avaldatud valitsuse võimaliku koosseisu kohta ütles Mikser, et kindlasti on ministrikandidaatidena spekuleeritud ainult heade ja väga heade inimestega. "Aga see pilt ei pruugi täies ulatuses tõele vastata," sõnas Mikser. "Eesti meedia on nii arukas küll, et leiab üles inimesi, kes ministri ametiga hakkama saaksid. Kas nad konkreetsel juhul osutuvad ministeeriumisse suunatavateks kandidaatideks, see saab ka üsna pea selgeks."

Koalitsioonikõnelustega jätkatakse homme hommikul. Uue nädala alguses tahavad pooled saada selguse majja ja asjadele jooned alla tõmmata, ütles Mikser.

Ärileht kirjutas täna, et Mikseri ja Rõiva koalitsiooni kokku lepitud lubadused nõuavad sadu miljoneid eurosid lisaraha.