"Eesti on väike, igasugu arutelusid toimub, mingit ametlikku arutelu pole aga toimunud," eitas Kallas konkreetset kavatsust sotsidega valitsusse minna.

Kallas eitas ka plaane peagi pakkuda minstrikohta Sven Mikserile või Jevgeni Ossinovskile. "Isegi kui sellised asjad oleks laua peal... nii konkreetseid asju pole üldse arutatud!" rõhutas Kallas. "Sotsidel on palju mõtteid, mis võiksid ka meile väga sobida," möönis ta siiski.

Kallas pani oma kõnes üldkogul palju rõhku just sotsiaalteemadele. "Minu taust sellest ajast, kui olin erakonna eesotsas, oli väga ettevõtluse ja majanduse keskne. Spetsiaalselt rõhutasin, et sotsiaalne dimensioon ei kao ära sellepärast, et mina tulen. Me ei kitsenda oma poliitilist tegevust ettevõtlusele ja oleme arutanud ka laste vaesuse teemat, millega peab tegelema," seletas ta.

Tõenäoliselt tulevane peaminister lubas, et sisulised muudatused kaasnevad juba sellega, et peaminister vahetub. "Ka koalitsioonipartneritega läbirääkimiste käigus tuleb kindlasti suuri muutusi," ütles ta.

Vaata videost, kuidas kommenteeris Kallas kriitikat, nagu oleks Kallase-Ansipi vangerduse näol tegemist pelgalt 2015. aasta riigikogu valimisteks valmistumise ja võimu kinnistamisega sisulisi muutusi tegemata.