"Sellel reklaamil on väga kindel eesmärk. Oleme teinud korda 130 atraktsiooni ja see tuleb ära märkida. Tallinlased pahandaksid, kui me ei teata sellest, et me hoolitseme laste eest," põhjendas Savisaar Delfile kulutust.

Samas jättis linnapea mainimata, et tegemist on kinniste ehk lasteaeade territooriumil asuvate mänguväljakutega, millest saavad osa vaid konkreetse lasteaia kasvandikud, mitte kogu linna lapsed.

Linnapea õigustas kulutust ka sellega, et suur osa mänguväljakutest on veel vastu võtmata. "Aga ma usun, et paari kolme nädala jooksul saavad need väljakud korda," lisas Savisaar.

Küsimusele, miks on vaja teavitamiseks kulutada nii suur summa, vastas linnpea, et summa oleks väiksem, kui Delfi annaks linnale pindasid tasuta. "Siis saaksime ka meie odavamalt hakkama," õigustas Savisaart suurt propagandakulutust.

6. septembril kirjutas Eesti päevaleht sellest, et Tallinna ettevõtlusamet tellis pea 72 000 euro eest kampaania lasteaedadesse rajatud uute mänguväljakute reklaamimiseks.

Programmi „Uus mänguväljak igale lasteaiale” said lasteaiad koos lapsevanematega said valida mänguväljaku jaoks välja sellise elemendi, millest lasteaias puudus oli ning mille linn siis lasteaeda püsti paneks. Mänguväljakute rajamiseks oli linnaeelarvesse planeeritud miljon eurot.

Nüüd on väljakute uuenduskuur tehtud õige pea valmib tehtut reklaamiv kampaania. OÜ Reklaam ja Meedia tegi ettevõtlusameti tellimusel 4600 euro eest meediaplaani, mille järgi kulub mänguväljakute projekti tutvustamiseks orienteeruvalt 71 760 eurot, sellest 60 000 eurot kulub telereklaamile TV3-s, Kanal 2-s ja PBK-s. Reklaamid hakkavad jooksma ka Tallinna TV-s, kuid see kanal linnalt reklaami eest raha ei küsi. Klipid tulevad 30 sekundit pikad ning on eetris 16. septembrist 29. septembrini ehk enne kohalikke valimisi.