Küsimusele, kas Repinski määramine maaeluministriks toob ühtsuse Keskerakonna fraktsiooni, vastas ministrikandidaat järgmist: "Meil on fraktsioon enamvähem ühtne. Muidugi on erinevaid arvamusi. Aga kui arutasime sellel nädalal koalitsioonilepingut, oli meil selge sõnum, et kõik hääletavad koalitsioonilepingu poolt, toetavad seda," kommenteeris Repinski.

Repinski ei välistanud, et Siret Kotka teda uues ametis nõustama hakkab. "Siret kotka on kindlasti väärt palju kõrgemat kohta kui ministri nõunik. Ma ausalt öeldes, ei tea, kes meist oleks parem minster kas mina või Siret. Usun, et ta kindlasti aitab mind väga palju, nagu ta on mind siiani aidanud. Me kindlasti toetame teineteist," lisas Repinski.

Küsimusele, kuidas Repinski ministritöö kõrvalt kitsekasvatamisele aega leiaks, vastas ta, et ei ole firmas aktiivselt tegelenud poolteist aastat. "Kui olin valitud riigikokku, oli mul illusioon, et saan nii siin kui ka seal hakkama. Nüüd olen formaalselt juhatuse liige. Alates järgmisest nädalast otsustasin, et annan ametlikult juhtimise üle. Nii kaua, kui olen maaeluminister, ma äriga üldse ei tegele," sõnas Repinski.