Ligi kommenteeris uudist Savisaar-Toomasti kandidatuuri seadmisest Tallinna linnapea kandidaadi kohale talle omase irooniaga. "Ta on ju minu konkurent - kuidas mul saakski hing rahul olla?"  Samas rääkis Ligi, et praegu on kampaania veel suhteliselt algstaadiumis, alles alustati valimisplatvormide tutvustamist ning seetõttu on võimalikust võitjast veel  vara rääkida.

Esmaspäeval alustas Reformierakond oma Linnapea Tuuri, mille raames toimuvad avalikud vestlusõhtud kandidaatide ja linnarahva vahel. Seda, kas Savisaar-Toomast liitub nendega, pole Ligi sõnul erakonnas arutatud.

Seni on Reformierakond oma variantidena Tallinna linnapea kandidaadi kohale nimetanud Laine Randjärve, Valdo Randperet ja Jügen Ligi.

Küsimusele, kas Savisaar-Toomast on Keskerakonna kandidaadile Edgar Savisaarele vääriline vastane, vastas Ligi, et teatud mõttes kindlasti.
"Tal on kirge rohkem kui minul. Ma olen öelnud, et minu roll linnapeana kestaks vähem kui neli aastat, aga linnapea kandidaadiks oleks mõistlikum seada inimene, kes tahab seda ka vähemalt neli aastat juhtida," selgitas Ligi. "Kuid samas loeb ka see, kel on rohkem võiduvõimalusi."