Delfi küsis Tallinna linnapeakandidaatide arvamust eilsest poliitpropagandast enne Vikerraadios alanud valimisdebatti. Kandidaadid jäid meie kaamera ette stuudiosse saabumise järjekorras.

Reformierakonna kandidaat Valdo Randpere ütles, et talle on täna öeldud, et eilne flashimine linnavalitsuse maja ees oli kogu valimiskampaania vaimukam ja toredam osa. "Rohkem naisi Eesti poliitikas ei oleks üldse halb," lisas Randpere.IRLi linnapeakandidaat Eerik-Niiles Krossi meelest oli eile Ülemiste ristmiku avamisega kaasnenud etendus õõvastav ja tal hakkas hale Tallinna inimestest. Lasershow-d võrdles Kross virmalistega ja flashimine jättis Krossi nõutuks. Ka ei näe Kross ostest seost valimistulemuste ja eile Toompeal jagatud transistorraadiote vahel.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kes eile oli mitme valimisürituse võtmefiguur, jäi napisõnaliseks. Ta ei pidanud eilseid kampaaniaüritusi liigseteks ja lubas, et neid objekte, mida avada, jätkub ka peale valimisi.

Sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat Andres Anvelt võrdles valimiskampaaniat reality showga ja kes ellu jääb 20. oktoobriks ongi võitnud. Samas pidas Anvelt Eestist areneva demokraatiaga riigiks, kus alguses on showd ja pärast jõutakse ka tõsiste asjadeni.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna kandidaat Mart Helme meelest on see tsirkus, mis alandab valijaid ja alandab ka neid kandidaate, kes tões ja vaimus püüavad Eestis olukorda muuta.

Valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik Tallinna linnapeakandidaat Hardo Aasmäe sõnul juhivad kõik eilsed ettevõtmised tähelepanu kõrvale nendelt asjadelt, millest peaks valimiste eel Tallinna vaatepunktist rääkima.