Edgar Savisaart ja tema väljareklaamitud pirukaid oli täna kella 15-ks vaatama tulnud suur hulk peamiselt vanemapoolseid inimesi. Kohal olid ka lapseohtu noored, kes kandsid Savisaart toetavaid veste. Üritusel jagati Keskerakonna sümboolikaga õhupalle ning kohal olid ka mitmed tuntud keskerakondlased.


Lisaks erakonda ilmselgelt toetavatele inimestele oli kohal ka aktivist ja poliitik Jevgeni Krištafovitš, kes hoidis silti kirjaga "Savisaare pirukad on mürgised". Mingil hetkel otsustas üks vanem proua selle sildi noormehelt ära rebida ja sellest intsidendist tekkis rüselus, mis päädis nii Krištafovitši kui ka proua eemaldamisega turvameeste poolt.

Lisaks seisid kohviku ees ka kolm nooremapoolset rohelisse riietatud maskides inimest, kes kandsid enda rinnal ja seljal kirillitsas kirjutatud silte kirjaga "roheline mehikene". Ka nende noorte tegevus näis kohaletulnuid häirivat niivõrd, et üks mees otsustas mingil hetkel ühelt "roheliselt mehikeselt" maski ära rebida.

Edasi kulges üritus aga juba rahulikumalt ning oli see siis Savisaare rahustav embus või soojate pirukate lõhn, kuid rahvas näis rahul olevat.

Täna kell 15 avati Harjumäel Edgari kohvik. Juba traditsiooniks kujunenud valimiskohvik jääb avatuks 1. märtsini igapäevaselt kell 12-20. Kohviku avab Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar, muusikalisi elamusi pakuvad Erich Krieger ja Eduard Toman, hämarasse talveõhtusse toovad valgust tuležonglöörid.