Lindakivi keskusesse kogunenud valdavalt vanemaealised inimesed said anda allkirju Savisaart ka "Keskerakonna ühtsust" toetavale paberile. Edgar Savisaar ütles vene keeles peetud kõnes, et inimesed on hakanud tegelema kampaaniaga, leidmaks Savisaarele biooniline jalg. "See on meie kandis haruldane. Ameerikas on neid ka tõesti vähe - 10 tükki," sõnas Savisaar, ning märkis, et kuulis bioonilisest jalast ühest filmist.

Edgar Savisaarele bioonilise jala jaoks raha kogumiseks lõid tänavu 23. augustil talle lähedalseisvad isikud MTÜ Jalg Alla. Juhatuse liikmeteks on Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva, kunagine Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser ning keskerakondlane Jekaterina Maizik.

MTÜ on loonud ka endale Facebooki lehe, kus on kirjas, et MTÜ eesmärgiks on tuua Edgar Savisaar ratastoolist välja. MTÜ Jalg alla on enda sõnul kogunud Savisaare bioonilise jala tarbeks 5300 eurot.

"MTÜ Jalg Alla on mittetulundusühing, mis alustab rahakogumist selle nimel, et Edgar Savisaar saaks ratastoolist välja ja bioonilise jala alla. Kui see eesmärk on saavutatud, soovime aidata ka teisi abivajajaid, kes on kaotanud oma jäseme/jäsemed," seisab MTÜ Facebooki lehel. Samuti on MTÜ-l valmimas koduleht.

Mõne aja eest kinkisid ettevõtjad Savisaarele 14 000 eurot maksva ratastooli ja rääkisid, et vaja oleks ka bioonilist jalga, mille hind võib ulatuda 100 000 euroni. Savisaar on avalikult väitnud, et kapo võttis kogu tema jala jaoks kogutud raha ära.