Eesmärk oli poisile korralik vannituba koos vanniga hankida, ent tänu ligi 100 000 eurole, mis vaid paari kuuga kogunes, sai Kaido koos vanaema Vilve Ehasaluga sel nädalal hoopis uude koju kolida.

“Rallikate” piltidest rikas Kaido magamistuba ja suur valge vann on pere jaoks ehk ühed olulisemad asjad, aga ka asjaolu, et poisi kehalt pudenevaid nahahelbeid on uue maja parketilt kergem kokku pühkida kui vana kodu põrandalt.

Või et talvel ei pea majas sooja saamiseks vanaema ahju kütma. “Mõtlesin, et saame abist uue vannitoa ja kööki natuke kõpitseda, nüüd on kõik uus,” on vanaema õnnelik.

Heategevuskampaania kogumaks raha 8-aastasele ihtüoosihaigele Kaidole vannitoa ehitamiseks kuulutas Lastefond ETV saate „Ringvaade“ eetris välja käesoleva aasta 25. märtsil. Poiss vajab oma haigusest tulenevalt igapäevast vannitamist, mida tuli tema eest hoolt kandval vanaemal paremate tingimuste puudumisel teha pisikeses lastevannis. Saatelõik Kaidost läks aga hinge nii paljudele, et poisi toetuseks tehtud annetusi kogunes loodetust enam ning piisavalt palju ehitamaks talle terve uus maja.

Loe pikemalt Kaido ja tema vanaema uuest kodust ja sellest, kuidas annetustest saadud rahaga ka teisi ihtüoosihaigeid lapsi aidatakse, homsest Eesti Päevalehest!