"Jätkata nii nagu praegu, ei ole normaalne," sõnas Pruuli.

Pruuli sõnul on Margus Allikmaa usaldus väga hapraks kulunud. Ja kuigi ERR töötajad soovisid oma kirjaga toetada Hanno Tombergi ja Marko Kaljuveeri, kujunes antud küsimus laiemaks. "See on juba laiema ringi usalduskriis," sõnas Pruuli. Ta ei soostunud prognoosima, milline oleks lahendus, kuid möönis, et väljavaated ei ole väga head.

ERRi töötajad heidavad Allikmaale ette, et juhatuse esimees pole suutnud inimestele arusaadavalt ja vettpidavalt tüli põhjuseid selgitada. Pruuli sõnul on Allikmaa toodud argumendid olnud ühepoolsed ja puudulikud.

Pruuli sõnul on Allikmaa jutus ka vastuolu. Nimelt andis Allikmaa sporditoimetuse tööle väga hea hinnangu, kuid sporditoimetuse juhi Marko Kaljuveeriga ta rahul pole. "See on vastuoluline, kuidas sellest aru saada, et toimetus on teinud head tööd, aga sporditoimetuse juht on teinud kõik valesti?" küsis Pruuli.

Kaljuveer ei osalenud täna nõukogu ja töötajate koosolekul. Pruuli sõnul tehti selline otsus sellepärast, et ei mindaks liiga isiklikuks, et hoida suhted emotsionaalselt kontrolli alla ning hoida asju üldisemal pinnal.

Margus Allikmaa kohtub nüüd veel sporditoimetusega. Pruuli sõnul püütakse homme õhtuks jõuda selgusele, kas mingid lahendused on veel võimalikud.

Nõukogu ei langetanud täna enam kui kolm tundi kestnud koosolekul mingeid otsuseid, vaid kuulas osapooled ära. Nõukogu arutas täna kahte pöördumist – üks oli televisiooni ja raadiopoolsete juhtide pöördumine Hanno Tombergi ja Marko Kaljuveeri jätkamise toetuseks ning teine sporditoimetuse umbusaldusavaldus Margus Allikmaa vastu.