Kuni tänaseni on toimunud 15 valitsuse istungit ning 11 kabinetinõupidamist, mille jooksul on käsitletud kokku 405 asja, teatab Stenbocki maja oma kodulehel.

Taavi Rõivase valitsus on pärast Andus Ansipi tagasiastumist 26. märtsil 2014. aastal ametisse astunud Eesti Vabariigi valitsus. Valitsuse nimetas ametisse president Toomas Hendrik Ilves.

Valitsuse moodustasid Eesti Reformierakond ning Sotsiaaldemokraatlik Erakond ning kabinetti kuuluvad kaheksa Reformierakonna ja kuus Sotsiaaldemokraatliku Erakonna ministrit, kellest viis on naised ja üheksa mehed.

Võrreldes eelmise kabinetikoosseisuga kaotati selles valitsuses regionaalministri ametikoht ning jagati sotsiaalministri ning majandus- ja kommunikatsiooniministri ametikohad. Sotsiaalministri asemel on uues valitsuses tervise- ja tööminister ning sotsiaalkaitseminister, majandus- ja kommunikatsiooniministri asemel on majandus- ja taristuminister ning väliskaubandus- ja ettevõtlusminister.

Taavi Rõivase valitsust on ajakirjanduses nimetatud vahevalitsuseks, kuna selle sünni ajal jäi järgmiste parlamendivalimisteni vähem kui aasta.

Samuti on nn kevadkoalitsioon andnud välja ka suure hulga lubadusi ja eesmärke, mida soovitakse lähematel aastatel täide viia.

Allpool sooviksime küsida teilt, armsad lugejad, et milliste lubaduste täitmise poole on Rõivase valitsus suutnud kõige enam püüelda.