Nädalavahetusel ei paistnud samuti kuigi aktiivset töö tegemist neis peatustes ning mitmed lehetoimetajad on sattunud nägema ohtlikke olukordi. Näiteks laupäeval Maleva peatuses väljus kepiga vaevaliselt liikuv vanaproua, kes jäi vaid suure pingutusega püsi. Uhiuues Salme peatuses läks teisel vanaproual aga halvemini, tema jalg jäi trammiserva ja ooteplatvormi vahele. Abiks olid kaasreisijad ning trammisõit sai siiski jätkuda.

Tänase päeva jooksul ei õnnestunud saada vastust transpordiametist, kuid Tallinna tegevlinnapea Taavi Aasa nõuniku Priit Simsoni sõnul peaks peatuste platvormide rajamine lõpule jõudma selle nädala lõpuks. "Laiemalt on tööde lõppemise tähtaeg 27. september, mil lisatakse veel paviljone ja tehakse mullatöid ja muid korrastustöid," lisas Simson.

Tehnilise järelevalve ametist öeldi Delfile, et trammide ja vastava taristu teemaga tegeleb kohalik omavalitsus, antud juhul siis Tallinna linn.

"TJA menetles selles projektis ainult raudteega otseselt seotud objekte, milleks olid raudtee kontaktvõrgu tugede ümberpaigaldamine ja Ülemiste trammitunneli raudteealune osa. Kõik vajalikud load nendele objektidele on väljastatud ning probleeme nende objektidega ei ole," ütles TJA avalike suhete peaspetsialist Anu Võlma.