Juba neljandat päeva sadamas seisev Viking Star pidi täna kella 22ks koha kai ääres vabastama, kuid südaööl seisis valge hiiglane ikka veel samal kohal. Teisipäeva hommikul kell kaheksa peaks Viking Stari kohale 25. kai ääres randuma kruiisilaev Crystal Symphony.

Tallinna sadama esindaja sõnul oleks nii laevafirma kui reisijate jaoks parim variant viia Viking Star Muuga sadamasse, kus on hetkel vaba kai. "Saame selle neile kasutusse anda ja sealt on võimalik väga operatiivselt bussidega reisijaid lennujaama viia, kui laeva peaks veel reisijaid peale jääma," selgitas Tallinna sadama reisilaevaliinide ja kruiiside ärisuunajuht Ingrid Berezin.

930 reisijat mahutavat kruiisilaeva Viking Star opereerib firma Viking Ocean Cruises. Laev seisab tehnilise vea tõttu Tallinna sadamas alates neljapäevast. Osa reisijad on juba kodumaale tagasi sõitnud; kuid leidub ka neid, kes võtavad täbarast olukorrast parima: naudivad Tallinna vaatamisväärsusi ning laevafirma pakutavat meelelahutust ja tasuta sööki-jooki.