Samuti kinnitas üldkogu eurovalimiste kandidaatide nimekirja, mida juhivad Kaja Kallas, Urmas Paet ja Igor Gräzin.

„Nagu alati, nii oleme ka sel korral ette valmistanud põhjaliku programmi, kuhu on viimase kolme kuu jooksul panustanud oma ideedega arvukad erakonnaliikmed ja väliseksperdid. Oma eurovalimiste programmis oleme esiplaanile tõstnud sammud Eesti riigi majandusarengu ja julgeoleku kindlustamiseks ning samuti perepoliitika,“ ütles Reformierakonna programmitöörühma vedanud, eurovalimistel kandideeriv Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Arto Aas.

„Reformierakonna soov on panna Euroopa Liit paremini tööle, et kindlustada meie kõigi sissetulekute kasv, vabadused ja julgeolek. Julgeoleku tagamine on tähtis, eriti kui jälgida, millised sündmused on arenemas Ukrainas. Kindlal kohal meie programmis Eesti lõplik äralõikamine Venemaast ja ühendumine Euroopaga – prioriteetideks on siin nii Rail Baltic kui energiaühendused,“ lausus Aas.

Reformierakonna eurovalimiste esinumbri Kaja Kallase sõnul pingutab Reformierakond selle nimel, et 2018. aasta Eesti eesistumist jääks Euroopa Liidu ajaloos tähistama kokkulepped, mis muudavad Liidu toimimise efektiivsemaks ja ühtsemaks. „Sellised kokkulepped võiks ajalukku kirjutada Tallinna Lepingu nimel all. Eesistumise aeg on ainulaadne võimalus jätta sügav jälg Euroopa ajalukku.“

„Olen kindel, et Reformierakonnal on europarlamendi valimistel tugevaim ja ühtseim meeskond, kes kõik pühendavad kogu oma energia Eesti huvide kaitsmisele,“ sõnas Kallas.

Reformierakonna 12 kandidaati Euroopa Parlamendi valimistel 2014 on: Kaja Kallas, Urmas Paet, Igor Gräzin, Jürgen Ligi, Laine Randjärv, Vilja Savisaar-Toomast, Rait Maruste, Urve Tiidus, Aivar Sõerd, Margus Hanson, Urmas Klaas ja Arto Aas.

Lisaks kuulati ära revisjonitoimkonna aruanne ja kinnitati majandusaasta aruanne.

Kõne pidas peaminister Andrus Ansip, kes tegi kokkuvõtte erakonna ja valitsuse tööst. Ülevaate riigikogu Reformierakonna fraktsiooni tegemistest andis Jaanus Tamkivi ja kõnepulti astus ka erakonna auesimees ja tõenäoliselt järgmine Eesti peaminister Siim Kallas.