Presidendiks pürgiv Kallas kattis lookas laua täna Viljandimaa valijameestele Sakala keskuse restoranis Harmoonia ja kohtub õhtul Järvamaa valijameestega Paide raekoja teise korruse saalis. Eile ja täna oli Kallasega kaasas ka abikaasa Kristi Kallas.

Kallas alustas enda turneed juba eelmisel nädalal nign esimeseks peatuspaigaks oli Pärnu-ja seejärel Saaremaa.

Esmaspäeval kohtus presidendikandidaat Põlvamaa valijameestega Taevaskoja puhkekeskuses ja Jõgeva- ja Tartumaa valijatega Jääaja keskuses.

Homme aga süüakse plaanide kohaselt koos Ida-Virumaa valijameestega Saka mõisas ja Lääne-Virumaa valijameestega Villa Theresas.

Viimasel päeval enne valimiskogu kohtub Kallas Harjumaa valijameestega Keila-Joa lossis Schloss Fall. Kallase presidendikampaania kulud selguvad kampaania lõpuks. reformierakond on lubanud rahaliselt ka enda kandidaati toetada.

Presidendi valimise esimene voor valimiskogus toimub 24. septembril algusega kell 12 Estonia kontserdisaalis. Teine voor toimub samal päeval kell 16, kuhu pääseb kaks enim hääli saanud kandidaati. Kahe vooru vahepeal kavatsevad Siim Kallas ja Allar Jõks kohtuda toetajatega ja korraldada seega valijameestele konkureerivad õhtusöögid.