Delfiga ühendust võtnud liikleja sõnul näiteks sõitis tema Pirita keskusest kesklinna ligi tund aega. Samuti pidi teine kesklinna tööle liikunud lugeja Gonsiori tänaval tavapärasest oluliselt kauem ummikus olema. Mõlemal marsuudil liiklusõnnetusi lugejate sõnul ei olnud, vaid ootamine oli tingitud laiaulatuslikest teetöödest.

"Laagna tee ja Gonsiori tänava kaudu kesklinna saabujad on kindlasti nende seas, keda Narva maantee sulgemine mõjutab. Tänahommikuse pildi järgi - kümmekond minutit tavapärasest rohkem tuleks kindlasti oma käikudele aega varuda. Hommikul oli näha veel lootusrikkalt Narva maanteele murdjaid, kes siis pettunult otsa ringi pidid pöörama," kirjeldas lugeja.

Tänasest suleti ehitustöödeks osa Tallinna ühe suurima liikluskoormusega tänavast.

Narva maantee suleti ehitustöödeks seoses Elering AS kõrgepingekaabli paigaldustöödega. Kuni 31. augustini jääb suletuks liiklus Narva maanteel Laikmaa tänava ja Petrooleumi tänava vahelisel Narva maantee lõigul. Mõlemasuunaline läbipääs võimaldatakse vaid ühistranspordile.

Inseneribüroo Stratum OÜ juhatuse esimees Margus Nigol rääkis, et nemad tänava sulgemisega seoses teistele tänavatele avaldatava mõju analüüsi ei koostanud ning ei osanud öelda, kas seda ka tehtud on. Samas lisas ta, et kindlasti oleks see tarvilik.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul on linn tekkivat olukorda analüüsinud ning tema hinnangul tekivad kindlasti ummikud hommikusel ja õhtusel tipptunnil. „Kui sõita enne või peale tipptundi või kasutada ühistransporti, mis pääseb Narva maantee suletud alast läbi, siis saab selliseid ummikuid vältida,“ lisas ta.

Ummikud võivad tekkida just nendel tänavatel, mis Narva maantee kõrval suurema koormuse saavad ehk Petrooliumi, Tuukri, Jõe, Ahtri, Pronksi, Gonsiori ja Raua tänavatel. Rüütelmaa hinnangul on mõju ka kindlasti Pärnamäe teele, Vana Narva mnt ja Peterburi teele ning Ülemiste liiklussõlmele.

Rüütelmaa lisas, et Narva maantee on kavas avada lõiguti koheselt, kui mingis osas töö valmib. „Üldine liikluskoormus on juba suvises languses ning enne liikluskoormuse tõusu sügisel on kavas tööd ka lõpetada,“ rääkis ta.

Armas lugeja, kui ka Sina olid sunnitud hommikul oluliselt kauem ummikus istuma, siis anna meile sellest teada. Samuti ootame kõiki teateid Tallinnas teetööde tõttu tekkinud ummikutest aadressile rahvahaal@delfi.ee.