Tallinnas on alates 7. aprillist autodele liikluseks täielikult suletud Pärnu maantee lõik Vabaduse väljakust Liivalaia tänavani, läbi pääsevad vaid liinibussid ja kohalikud sõidukid.

Tallinna transpordiameti teatel jäetakse Pärnu maantee viaduktist kuni Liivalaia ristmikuni liiklusele avatuks mõlemas suunas üks sõidurada. Muutub ka Roosikrantsi tänava liikluskorraldus.

Trammitee rekonstrueerimise ajal on autode liiklemine Tõnismäe, Vabaduse väljaku, Pärnu maantee, Estonia pst piirkonnas ja teistel piirkonna väiksematel tänavatel väga komplitseeritud. Ümbersõiduks soovitab transpordiamet kasutada Järvevana teed ning Ahtri tänavat ja Skoone bastioni ringliiklust.

Alates esmaspäevast suletakse ka trammiliiklus Pärnu maanteel. Sõitjate teenindamiseks pannakse Kalevi bussipeatusest Hobujaama peatuseni sõitma bussiliin nr 52, mis sõidab ainult tööpäeviti. Autobussiliinid nr 5, 14, 18, 20, 20A ja 36 suunatakse alates 7. aprillist kesklinna sõidusuunal ümbersõidule Tõnismägi tänava, Kaarli puiestee ja Vabaduse väljaku kaudu, tehes ajutise „Kosmos“ peatuse Pärnu maanteel enne Tõnismägi tänav ristmikku.

Autobussiliinide nr 14, 18, 20 ja 20A Vabaduse väljak peatus tehakse Estonia puiesteel trolliliinide nr 1, 3 ja 6 Kaubamaja suunalises Vabaduse väljak peatuses.