Lasnamäe päeva peaesineja on Venemaa bänd CarMan. Suurel laval esinevad ka mitmed laste laulu- ja tantsukollektiivid ning tuntud Eesti artistid: Väikeste Lõõtspillide Ühing, May Day, Nicole-Mari, Tallinna Tuletõrje Ühingu Puhkpilliorkester, DJ Max Mihaljoff ja Artjom Savitski.

Lasnamäe linnaosa vanema Maria Jufereva sõnul on kontsert suurepärane viis Lasnamäe sünnipäeva tähistada. "Lisaks kontsertprogrammile töötavad ürituse raames erinevad toitlustuskohad ning ürituse partnerid pakuvad oma telkides külalistele huvitavaid ettevõtmisi," sõnas Jufereva.

Püsti on pandud ka Keskerakonna telk, mis on paigutatud Oru värava kõrvale, mis on ühtlasi ainus värav, mille kaudu tänasele üritusele pääseb.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk teatas varem, et Keskerakond käib mitmesugustel üritustel. "Nii olime väljas näiteks kevadel Türi lillelaadal, paar nädalat tagasi Jõgeva linnapäevadel, eelmisel nädalavahetusel Põhja-Tallinnas, Tapa linnapäevadel, Hauka laadal ja Arvamusfestivalil. Järgmistel nädalatel on plaanis lisaks osaleda Võru linnalaadal ning Tartumaal sibula- ja kalalaadal," loetles Pukk.

Paljud erakonnad panevad avalikele üritustele üles oma telke, aga vaid oma erakonna korraldatavatel üritustel saab Keskerakond suunata kõik inimesed oma telgist mööduma.

Täna kell 15-19 toimub lauluväljaku Oru värava juures ühtlasi Keskerakonna üritus, kus tutvustatakse erakonna maailmavaadet. Ürituse korraldaja Andres Hiie sõnul pannakse üles Keskerakonna telk ja jagatakse Keskerakonda tutvustavaid materjale.