Abilinnapea Kalle Klanorf vastas kirjas Kadrioru seltsi liikmetele, et liiklusohutuse asjatundjate arvates ei tõsta liikluspeegel Raua ja Vilmsi tänava nurgal ohutust.

"Peegel võib pigem luua liiklusolukorrast eksitava mulje ta tõsta avarii tõenäosust. Sama kehtib soovitud ülekäiguraja kohta. Statistika kohaselt on ülekäigurada jalakaija jaoks kõige ohtlikum koht ning petlik veendumus ohutuses üks olulisemaid õnnetust soodustavaid tegureid," ütles Klandorf.

Linna hinnangul on need argumendid põhjendatud ning liikluspeeglit paigaldada ja ülekäigurada luua pole Klandorfi sõnul otstarbekas.

Väga palju on räägitud ka Kadrioru lossini viiva Weizenbergi tänava halvast seiskukorrast. Tänavast, mida läbivad paljude Eesti riigi väliskülaliste autod. Nüüd siis lõpuks hakkab linn ka seda tänavat remontima.

"Tänavate seisukorda Kadriorus tuleb parandada ning esmalt tehakse seda Weizenbergi tänaval lõigus Narva mnt - Poska tn. Rekonstrueerimistööd on planeeritud 2015. aastasse ja projekteerimisega on juba alustatud," ütles Klandorf.