Iga programmi vastu võetud kandidaat asub tähtajaliselt tööle ühte ministeeriumisse, kantsleri või asekantsleri lähedale.

Mihkel Kaevats asub haridus- ja teadusministeeriumis tegelema e-teenustega. Paula-Mai Sepp on värske Tallinna Tehnikaülikooli tehnoloogiaõiguse magister, kes asub justiitsministeeriumis tegutsema e-teenuste valdkonnas. Markus Vihma asub tegelema strateegilise planeerimisega keskkonnaministeeriumis. Karmeli Kütt asub põllumajandusministeeriumis tegelema finantsplaneerimise ja -analüüsiga. Andreas Papp hakkab rahandusministeeriumis tegelema riigi kinnisvarapoliitikaga. Marten Kaevats on hariduselt arhitekt-linnaplaneerija ja juhtimistalentide programmi raames hakkab riigikantseleis tegelema Eesti eesistumise digipoliitikaga.
Gerli Aavik hakkab sotsiaalministeeriumis tegelema töövõimereformi teenuste disainiga. Juhan Kinks asub sotsiaalministeeriumis tegelema strateegilise planeerimisega.

Programmi käigus roteerivad osalejad erinevatesse ministeeriumidesse ja riigikantseleisse ning võtavad aktiivselt osa tippjuhtide kompetentsikeskuse poolt pakutavatest arengutegevustest. Individuaalset tuge pakuvad osalejatele mentorid, tippjuhid, juhtimistreenerid, arengunõustajad, programmi vilistlased ja tunnustatud koolitajad.

Programmi lõppedes on osalejad saanud väga hea ettevalmistuse ja mitmekesise kogemuse leidmaks põnevaid väljakutseid avalikus teenistuses, kogemuse kasvades juhtival kohal.

Riigikantselei viib juhtimistalentide programmi läbi teist korda.