Tsahkna ütles oma võidukõnes, et toetajate usalduse taasvõitmiseks tuleb alustada erakonnast, et liikmete vahel oleks taas usaldus. "Tegin eestseisusele ettepanekud, kuid ei tea, kas neist piisab," rääkis Tsahkna. "Ebaaususele ja manipulatsioonidele kohta ei ole. IRL peab saama taas usaldusväärseks partneriks oma erakonnaliikmetele."

Koalitsioonilepingut Tsahkna sõnutsi niisama avama ei hakata, kuna see ei ole poliitiliste mängude vahend, tema sõnul ei hakata mängima poliitilisi mänge. Tsahkna ütles ka, et nüüd ei vaata IRL aasta jooksul reitingut, vaid enda sisse. Isamaaline valitsus on tema sõnul võimalik vaid IRLiga.

Eesti peab saama ise otsustada selle üle, keda siia võtame ja keda ei võta. "Oleme sallivad, oleme solidaarsed. Kuid peame ise otsustama selle üle, keda siia võtama. Aga neisse, kes siia tulevad, suhtume väärikalt," sõnas IRLi värske esimees.

"Lubame stabiilset maksukeskkonda," rääkis Tsahkna veel. "Peame lükkama selja sirgu ja tegema ära need asjad, mida lubasime ja mis on sees koalitsioonilepingus. Meie peame olema vedajad, et tehtaks ära haldusreform ja riigireform."

Tsahkna sõnul saab kaaluda, kas muuta erakonna nimi ära Isamaaks. "Peame tegema enda sees tööd, uuesti teenima ära usalduse ja siis teenima ära ka Isamaa nime," lausus ta, et nime ei tohi muuta muutmise pärast.

Hääletas 926 inimest

Välja jagati 935 sedelit, millest 90 rikuti ja vahetati välja. Tagastati häälte lugemiseks 926 sedelit.

Revisjonikomisjoni valiti Siim Kabrits, Ants Pauls, Erik Sandla, Mari Suurväli ja Vesse Vesiaid.

Aukohtusse valiti Avo Üprus, Toomas Tõniste, Helen Hääl, Kert Karus, Reet Trei, Andres Luus, Andres Noormägi, Ann Räämet ja Mari Agarmaa.

Erakonna eestseisusesse valiti Urmas Reinsalu, Viktoria Ladõnskaja, Tunne Kelam, Helir-Valdor Seeder, Juhan Parts, Mart Nutt, Raivo Aeg, Linda Eichler, Riina Solman, Sven Sester, Tarmo Kruusimäe, Tõnis Palts, Priit Sibul, Ken-Marti Vaher, Sirle Rosenfeldt, Andrus Saare, Olle Koop, Peeter Laurson, Aivar Kokk ja Ulla Preeden.

Aseesimehed on Marko Mihkelson, Kaia Iva ja Siim Kiisler.