Pardiralliga püütakse teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ja kutsuda üles tegema annetusi, millega tänavu rahastatakse tugikeskuse teenuste jätkamist ja laste jälgimismonitoride soetamist.

Enne tuhandete kummipartide „ujumisvõistlust“ Kadrioru pargi kanalis sai iga annetaja – nii üksikisik, pere, sõpruskond või ettevõte – endale sobiva annetuse eest ühe nummerdatud vannipardi sponsoriks. Annetusi võib teha mitu ja toetada seega võistlustules mitut parti.

Meeleolukas perepäev algas Kadrioru pargis täna keskpäeval. Päeva juhatas sisse EVLVLi esimees Märt Avandi, misjärel astusid üles erinevad esinejad. Kell 13.20 saab vaadata ja kuulata Curly Stringsi ning seejärel algaski Pardiralli.

Kogutud annetustega toetatakse tugikeskuse teenuste jätkamist ning laste jälgimismonitoride soetamist SA Tartu ülikooli kliinikumi (TÜK) hematoloogia-onkoloogiakliiniku hematoloogia ja luuüdi transplantatsiooni osakonna haiglapalatitesse, sest ükski onkoloogilise diagnoosiga laps ei tohiks ravi käigus jääda hetkekski järelevalveta.