Riigikogu liikme Mailis Repsi perre sündis viies laps, kes sai nimeks Frederick. Kolmekuusel Frederickul on kolmeaastane vend Henry Roger, kuueaastane vend Karl Robert, kaheksa-aastane õde Elizabeth ja kümneaastane vend Richard.

Repsi sõnul on laste sünnitoetustest ja muudest toetustest olulisem, et vanematel oleksid töökohad olemas ja normaalne palk. "Peame tegeme kõik selleks, et inimestel oleks oma kodukandis töökohad, toetama selleks ettevõtlust, toetama transpordiga, elamisega, koolidega," loetles Reps. "Toetused ja muud lahendused on ainult ajutised."

Linnapea sõnul Tallinnasse küll tullakse, aga ta tõdes, et minnakse ka Soome ja Iirimaale. "Meie oleme huvitatud, et inimesed tuleksid Tallinnasse," rääkis Savisaar ja tõi näiteks, et selleks linn rajabki kortereid arstidele.

Kokku sai neljapäeval raekojas nimetunnistuse 26 poissi ja 22 tüdrukut. Nimetunnistuse said ka kolm paari kaksikuid.

Tallinnas oli septembris-oktoobris iive positiivne, nendel kuudel registreeriti Tallinna perekonnaseisuametis 908 sündi ja 775 surma.

Populaarsemad tüdrukute nimed sel perioodil olid Arina, Sofia ja Laura, poistele pandi sagedamini nimeks Maksim, Robert ja Martin.

Tallinna linn kinkis vastsetele tallinlastele Helina Tilga joonistusega piimakruusi ning nimetunnistuse, mis on Tallinna vapiga kaante vahel.