Üksi Savisaar talus siiski pole, külas on tal praegu Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ning hoovi peal oli liikumas näha ka riigikogulast Siret Kotkat, kes justkui piilumas käis, kes kohale on tulnud.

Kella 14 paiku sõitis Hundisilmale aga erakonna juhatuse liige Yana Toom, kes eile Hundisilmale ei jõudnud.

Teisipäeva õhtul haiglast koju Hundisilmale saanud Edgar Savisaarel on olnud tihedad päevad. Kolmapäeval otsustas kohus Savisaare eeluurimise ajaks ametist kõrvaldada, sel päeval külastasid Savisaart järgemööda tema sõber ja erakonnakaaslane Aadu Must, Savisaare noor abi Jekaterina Fedkina ja PR-mees Raimond Kaljulaid.

Neljapäeval oli Hundisilmal Talinna linnavalitsuse täiskoosseis koos linnapea nõunike ja abidega. Reedel ehk eile parkis Hundisilmal 13 külastajate autot, kuna seal toimus Keskerakonna juhatuse koosolek. Kohal oli pea terve juhatuse koosseis ja ka Erki Savisaar, Lauri Laasi, pressisekretär Taavi Pukk ja linnapea nõunik Moonika Batrakova.

Harju maakohus rahuldas kolmapäeval prokuratuuri taotluse kõrvaldada menetluse ajaks Tallinna linnapea ametist Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, kellele esitati kuriteokahtlustus korduvas altkäemaksu võtmises. Prokuratuur leidis, et linnapea ametikohalt kõrvaldamine on vajalik, et ta ei saaks oma ametiseisundit ära kasutades mõjutada tunnistajaid ehk linnavalitsuse ametnikke.

Linnavalitsuse külaskäigus riigiprokuratuur vastuolu kohtu määrusega ei näinud. Ametist kõrvaldamise eesmärk oli prokuratuuri kinnitusel tagada, et Edgar Savisaar ei saaks oma ametiseisundit ära kasutades tunnistajaid mõjutada. "Riigiprokuratuuril ei ole praegu põhjust arvata, et Savisaar oleks tunnistajaid mõjutanud," kinnitas Delfile riigiprokuratuuri avalike suhete juht.

Kaitsepolitseiamet pidas Savisaare kinni möödunud nädala teisipäeval, 22. septembril kahtlustatuna korduvas altkäemaksu võtmises.