Uudise kategoorias tunnustati parimaks Eesti Päevalehe ajakirjanik Tuuli Jõesaar lugude „Ränga bussiõnnetuse toimumiskohas eiratakse riiklikke libedustõrje nõudeid” ja „Libedustõrje nõudeid ei täidetud” eest.

Parim noor ajakirjanik on Laura Mallene Eesti Päevalehest.

Parima pressivideo preemia pälvisid Eesti Päevalehe reporter Mihkel Tamm ja Delfi TV videospetsialist Mark Šandali saate „Sensor” videoloo eest „Millised šansid on keskmisel Eesti mehel saada politsei eliitüksusesse?”.

Multimeedia kategoorias kuulutati parimaks Delfis mullu novembris ilmunud töö „EV 100 nädala projekt: MAJAD”, mille autorid on Delfi loovjuht Ester Vaitmaa, fotograafid Tiit Blaat, Rauno Volmar ja Madis Veltman ning kujundajad Heleri Kuris, Liisi Viskus, Alari Heinsoo ja Mart Nigola.

Eesti Päevaleht/Delfi noppis ka ühe kujundusauhinna: kujunduse digitaalsete üksikprojektide kategoorias tunnustati Sanel Mittalit projekti „Mõjukad” eest.

Teistest Ekspress Meedia väljaannetest pälvis arvamusloo auhinna Eesti Ekspressi ajakirjanik Krister Kivi looga „Minge kukele oma spordiga!” ja Bonnieri preemia Marian Männi artiklitega endise maaeluministri Martin Repinski kohta.

Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvaldi sõnul on EALLi kõrgeim tunnustus - 7 esikohta - meie toimetustele suur rõõm ja tunnustus. "Õnnitlen võitjaid, aga kindlasti tuleb õnnitleda ka neid, kes on toimetustes võitjate abi- ja taustajõud. Iga lugu ja projekt on meeskonnatöö ning tänaõhtune prožektorivalgus peaks jõudma kõigini. Eelkõige teeb südame rõõmsaks, et oleme saanud esikohad nn tulevikuvaldkondades ehk video-, multimeedia- ja digitaalse üksikprojekti kategoorias. See tähendab, et meie valitud tee video- ja interaktiivse maailma tähtustamisel on osutunud õigeks."

Aasta ajakirjanik: Koit Brinkmann
EALLi aasta ajakirjaniku 5000-eurose preemia pälvis ajakirjandusliku ja ühiskondliku tegevuse eest Äripäeva ajakirjanik Koit Brinkmann.

Olemusloo kategoorias võitis 1000-eurose preemia Jaanus Piirsalu Postimehes 12. septembril ilmunud looga "Anton Vaino tõusis Kremli esiametnikuks poole aastaga".

Maakonnalehtede uudise kategoorias võitis 1000-eurose preemia Rannar Raba 26. jaanuaril Sakalas ilmunud looga "Linnavalitsuse liige varjas seost vaidlusaluse elamuarendusega".

Maakonnalehtede arvamusloo tuhande euro suuruse preemia võitis Erik Kalda 14. aprillil Põhjarannikus ilmunud looga «Riigi väärikuse küsimus».

Maakonnalehtede olemusloo kategoorias said 1000-eurose preemia Mart Soidro ja Andrus Kivirähk Meie Maas 17. detsembril ilmunud looga "Andrusega Kerstil külas".

Parima venekeelse loo tuhande eurose preemia võitsid Nikolai Karajev ja Elizaveta Fomina venekeelses Postimehes 7. ja 10. mail ilmunud artiklitega Vene teatri rahaprobleemidest.

Aasta spordifoto 640-eurose preemia sai Birgit Püve seeriaga noortest sumomaadlejatest, aasta portreefoto preemia sai aga Andras Kralla Äripäevas ilmunud fotoga ilukirurg Jüri Kullamaast, aasta olemusfoto preemia sai Annika Haas Eestisse ümberpaigutatutst tehtud fotoseerija eest ning aasta uudisfoto preemia sai Andras Kralla Äripäevas ilmunud fotoga ärimees Henry Kallasest.

Ekspress Grupi auhinnavõtjad

Pressivideo: Mark Šandali ja Mihkel Tamm (Delfi), Sensori videolugu “Millised šansid on keskmisel Eesti mehel saada politsei eliitüksusesse?


Multimeedia: "EV 100 nädala projekt: MAJAD" (Delfi), Tiit Blaat, Rauno Volmar, Ester Vaitmaa, Heleri Kuris, Liisi Viskus, Madis Veltman, Alari Heinsoo ja Mart Nigola.
Kujunduse digitaalne üksikprojekt: Sanel Mittal (Eesti Päevaleht/Delfi), projekt "Mõjukad".
Noor Ajakirjanik: Laura Mallene (Eesti Päevaleht).

Arvamus: Krister Kivi (Eesti Ekspress), "Minge kukele oma spordiga!"