Eilse presidendi vastuvõtu valguses oli täna kõikides meediakanalites päevateemaks kleidid. Edgar Savisaare hinnangul on kõik naised ilusad, ükskõik millist kleiti nad sealjuures kannavad. "Naised ilma kleidita on ka väga ilusad," märkis Savisaar ja lisas, et tundis puudust Signe Kivist, kelle silmapaistvad kleidid on igal aastal inimestele kõneainet pakkunud. Seekord, mulle tundub, naljakaid kleite oli rohkem, kui mõni teine kord," rääkis Savisaar.

Keskerakonna esimees veetis vabariigi sünnipäeva kodus Hundisilmal. "Ma olen praegu natuke erilises seisus. Varsti saab aasta sellest, kui ma jalast ilma jäin. Et ega ma ei tahagi mingit pidu pidada," sõnas ta.

Naised ilma kleidita on ka väga ilusad.
Edgar Savisaar

Savisaar usub, et president Toomas Hendrik Ilves mõtles enda kõnet kirjutades, et see on tema viimane kõne presidendina. "Ta ei öelnud seekord midagi halvasti ei Venemaa ega ka mitte Keskerakonna kohta. Võib olla ta lihtsalt ei viitsinud seda teha, sest viimane kõne on viimane kõne. Ütles ainult, et Eesti peaks pagulastega rohkem tegelema. Eks see oli ootuspärane seisukohavõtt. Ei tea, kaua see rahva hulgas kandepinda leiab."

Rohkem kriitikat jagus Savisaarel aga 23. veebruaril peetud peaminister Taavi Rõivase kõne kohta. Huvitav oli Rõivase kõnet kuulata. Tema oma sõnavõtus kraakles Keskerakonnaga oma sõnavõtus harjunud kombel. Ta oleks võinud rääkida, kuidas lahendada sadade koondatud inimeste küsimus Harjumaal ja Ida-Virumaal või kuidas on plaanis riigi kehvapoolse majandusega hakkama saada. Ju need polnud tähtsad," heitis Savisaar Rõivasele ette.

Savisaar käis Šveitsis amputeeritud jala fantoomvalu ravimas

Savisaar kinnitas saatejuhile, et tegi nalja, kui ütles Delfile, et käis hiljuti Šveitsis šoppamas. "Ma ütleks niimoodi, et ärge siis niimoodi kõike, mis Delfile on öeldud, väga tõsiselt võtke. Delfiga ikka võib nalja teha. Aga ma ei ole kunagi arvanud, et üks kohtunik võtab Delfit tõsiselt," vihjas Savisaar Harju maakohtu 10. veebruari otsusele, et ta peab jääma ametist kõrvaldatuks ja et vastavas kohtumääruses oli kirjas, et kui ta sai prokuratuuri loal käia Šveitsis šoppamas, siis ei ole ametist kõrvaldamine tema elukvaliteeti oluliselt langetanud.

"Tegelikult ma olin Šveitsis ühe tiibeti arsti juures, kes püüdis ravida selle mitte olemasoleva jala fantoomvalu," selgitas Savisaar, lisades, et on selle üle ka ühes varasemas saates kurtnud.

Kui tavaliselt esineb Edgar Savisaar saates "TeleTallinn. Linnapea tund", siis praegu on saate nimi kärbitud "TeleTallinnaks", sest Savisaar on Harju maakohtu otsusega ametist kõrvaldatud. Savisaare sõnul saab saade enda nimesse "Linnapea tund" tagasi siis, kui IRL-i reiting langeb alla viie protsendi. "Praegu on kapo ja prokuratuur IRL-i kontrolli all, et seal ei toimu midagi," leidis Savisaar ja lisas, et kui Ken-Marti Vaher oli minister, pani ta ametisse oma inimesed.

Savisaar ei soovi esimesena enda kandidatuuri presidendi ametikohale üles seada

Savisaarele ei tulnud Harju maakohtu otsus tema ametist kõrvaldamise kohta üllatusena ja ta usub, et presidendi amet ongi see põhjus, miks teda tahetakse võimult eemal hoida. "Jääb mulje, et see asi on ette ära seatud," lausus ta.

"Mina olen nõrk inimene ja pealegi ühe jalaga. Asi pole minus, vaid selles, kas eesti rahvale tahetakse ära teha," tõdes Savisaar.

Küsimusele, kas ta presidendiks kandideerib, vastas Savisaar, et pole mõtet sündmustest ette rutata. "Ma ei kavatse olla esimene, kes üles pannakse. Üks on selge, et kellelgi ei ole mõtet kandideerida ilma erakonna toetuseta, minul ka mitte. Eks Keskerakond arutab ka neid küsimusi. Kahtlemata tuleme välja oma kandidaadiga. Kas see olen mina või keegi teine, on mitte kauge küsimus."