Lisaks arutelule poliitilisest hetkeseisust on päevakorras Euroopa Parlamendi liikme Yana Toomi ettekanne Euroopa Parlamendi tegevusest; ülevaade Keskerakonna korraldatud riigihalduse seminaridest ning ülevaade volikogu komisjonide tegevusest.

Saabunud keskparteilaste näod olid aga äärmiselt mornid, mis kajastuvad ka alljärgnevatel piltidel:

Tallinna linnavolikogu esimees Kalev Kallo tegi volikogule ka avalduse, milles ütles, et "Keskerakonda on ju varemgi rünnatud, ja jõuliselt rünnatud."

"Nüüdseks avalikkuse ette jõudnud kahtlustused on põhjendamatud ning nende kokku panemisel on püütud luua kunstlikke seoseid, mis ei vasta tegelikkusele. Tallinna linn on omalt poolt avalikkusele esitanud dokumendid ja selgitused, mis tõendavad, et seaduseid on täidetud korrektselt," rääkis Kallo.

Volikogu on Eesti Keskerakonna esindusorgan, kes töötab välja erakonna poliitikat kongressidevahelisel ajal. Erakonna volikogusse kuuluvad piirkondade esimehed; erakonna piirkonna konverentsil valitud volinikud; erakonna juhatuse liikmed; Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed; Keskerakonna Euroopa Parlamendi saadikud, kes on Keskerakonna liikmed ja erakonna kogude valitud volinikud.