Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liikme Riina Rõõmuse sõnul on Darja Saar ETV+ programmi käivitamisel teinud ära erakordselt suure ja tänuväärse töö, vahendab ERR Uudised.

"Darja on võimekas juht ja energiline eestvedaja. ETV+ on Eesti meediamaastikul tänaseks kindlalt kanda kinnitanud ja esimene etapp on edukalt läbitud. Nüüd on aeg astuda järgmisi samme ja mõelda lojaalse auditooriumi sihikindlale kasvatamisele ning kogu ETV+ tegevuse paremale integreerimisele ERR-i teiste kanalite ja tootmisüksustega."

Lähiajal hakkab ETV+ tegevust kureerima juhatuse liige Urmas Oru ning ETV+ omasaadete ja programmi tootmist juhtima produtsent Hannela Lippus, kes on kanali juures olnud selle sünnist saati. Urmas Oru oli aastaid Kanal 2 juht.

ETV+ kodulehel kiitis Saar tugevat koostööd telekanali tiimis. Kuigi on räägitud, et kanali vaatajanumbrid on nadid, viitas Saar, et tegelikult on need numbrid korralikud. "Viimasel aastal on meie veebilehe külastatavus märgatavalt suurenenud - märtsis oli üle 100 000 külastuse," lisas ta, et huvi tuntakse ka nende veebikülje vastu. Saar lisas, et lahkub ERRist kahepoolsel kokkuleppel.